Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

4 Martie 2016
Vizualizari: 995
Comentează add

Într-un interviu pentru postul nostru de radio, Kelemen Hunor a precizat că iniţiativa senatorului PSD, Georgică Severin, nu rezolvă situaţia financiară de la TVR.

UDMR nu susține proiectul de modificare a legii SRR - SRTv UDMR nu susține proiectul de modificare a legii SRR - SRTv - Conține audio

rador

Kelemen Hunor. Foto: facebook.com/kelemenhunor.rmdsz

UDMR nu sustine iniţiativa legislativă, aflată în dezbaterea Camerei Deputaţilor, prin care se propune modificarea legii de funcţionare a radioului şi televiziunii publice, a declarat preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Într-un interviu pentru postul nostru de radio, Kelemen Hunor a precizat că iniţiativa senatorului PSD, Georgică Severin, nu rezolvă situaţia financiară de la TVR.

AUDIO: Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a spus că variantele ar putea fi ştergerea datoriei publice, restructurarea masivă sau insolvenţa, dar, a subliniat Kelemen Hunor, situaţia TVR nu trebuie abordata la pachet cu cea a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Modificările iniţiate de senatorul PSD, Georgică Severin, vizează, între altele, separarea funcţiei de preşedinte al Consiliului de Administraţie de cea de director general al SRR şi SRTv şi stabilirea de incompatibilităţi pentru membrii consiliilor de administraţie.


Etichete kelemen hunorudmrlegea 41radio romaniasrtvdatoria publicam initiativa legislativacamera deputatilorgeorgica severin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live