Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

12 Februarie 2019
Vizualizari: 720
Comentează add

Alianţa Nord-Atlantică va continua să ajute Ucraina să avanseze pe calea integrării euro-atlantice, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

"Ucraina este un partener extrem de apreciat al NATO"

sergiu-stet

  Jens Stoltenberg, secretar general NATO. Foto: nato.int.

Alianţa Nord-Atlantică va continua să ajute Ucraina să avanseze pe calea integrării euro-atlantice, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la o conferință de presă desfăşurată la Bruxelles, înaintea unei reuniuni a miniștrilor apărării din statele membre.
 
Întrebat cum apreciază Alianța amendamantele constituţionale ucrainene referitoare la obiectivul strategic al Ucrainei de a adera la UE şi la NATO, Stoltenberg a subliniat că "Ucraina este un partener extrem de apreciat al NATO".
 
"Acordăm asistență Ucrainei în diferite domenii şi facem apel la statele membre să ofere asistență Ucrainei la nivel bilateral, pentru a ajuta Kievul să avanseze pe calea integrării euro-atlantică, să-și modernizeze forțele armate şi să implementeze reforme, în special în privinţa combaterii corupției", a declarat secretarul general al NATO.
 
Deputații ucraineni au votat, pe 8 februarie, înscrierea în Constituţie a obiectivelor ţării de aderare la NATO şi la Uniunea Europeană, modificarea legislativă, iniţiată de preşedintele Petro Poroşenko, fiind aprobată de 334 de parlamentari
 

Etichete Petro PoroşenkoNATOUcrainaKievNATOUEJens Stoltenberg,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live