Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

18 Iunie 2022
Vizualizari: 592
Comentează add

Turiștii pot solicita despăgubiri de până la 600 de euro pentru un zbor anulat, conform reglementărilor europene, chiar dacă operatorul aerian a asigurat un zbor alternativ.

Turiștii pot solicita despăgubiri pentru zborurile anulate

-

 Foto: facebook.com/BucAirports.

Turiștii pot solicita despăgubiri de până la 600 de euro pentru un zbor anulat, conform reglementărilor europene, chiar dacă operatorul aerian a asigurat un zbor alternativ, a scris astăzi pe Facebook directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Paul Anghel. În plan mai larg, consumatorii trebuie să acorde o atenție deosebită la achiziția unui pachet de servicii turistice, mai precis să ceară toate informațiile legate de destinație, cazare, transport, servicii de masă și modalități de plată.

În plus, subliniază Paul Anghel, organizatorul vacanței trebuie să comunice turistului în scris sau prin orice altă formă corespunzătoare înaintea încheierii contractului informațiile de ordin general privind regimul pașapoartelor și al vizelor, formalitățile de sănătate necesare pentru călătorie și ședere.


Etichete (ii)despagubiriturismpaul anghel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live