Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Martie 2015
Vizualizari: 2699
Comentează add

O agenţie de turism în parteneriat cu mai mulţi doctori stomatologi au înfiinţat un centru de excelenţă în medicină şi turism.

Turismul medical în România, promovat de agențiile de turism

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Turismul medical începe să se dezvolte şi în ţara noastră, sunt de părere specialiştii în domeniu.

Intervenţiile stomatologice,care sunt mai ieftine la noi, vor aduce mai mulţi turişti străini, care sunt interesaţi de noile tehnologii în domeniu.

O agenţie de turism în parteneriat cu mai mulţi doctori stomatologi au înfiinţat un centru de excelenţă în medicină şi turism.

Potrivit redactorului RRA, Florentina Varga, medicul Ionuţ Leahu spune că acest centru îşi propune integrarea serviciilor medicale, cu cele turistice.

"Pe turism, se vor oferi servicii care merg de la transferuri hoteliere la cazare, astfel încât, în momentul în care pacientul are o pauză între tratamente, să poată să viziteze ţara şi să vadă toate frumuseţiele ei", a spus medicul Ionuţ Leahu.

Pe partea medicală vor fi oferite și intervenții chirurgicale avansate, a mai precizat Ionuț Leahu.

"Vom oferi, pe lângă serviciile stomatologice obişnuite şi stomatologie pentru copii, vom face intervenţii chirurgicale avansate în care inclusiv intervenţia prin care putem să punem dinţi în aceaşi zi pacienţilor care şi-au pierdut dinţii sau sunt pe cale să-şi piardă toţi dinţii cu ajutorul implanturilor dentare multiple şi a încărcării imediate, astfel încât, într-o intervenţie de 24 de ore pacientul poate să plece cu dinţi ficşi şi din clinica noastră", a afirmat Ionut Leahu.

În cadrul centrului vor mai fi alţi doctori specialişti, veniţi de peste hotare, iar doctorul Leahu a mai adăugat că îşi doreşte colaborarea cu medicii români plecaţi la clinici private în străinătate, pentru a-i atrage în România.


Etichete turismmedicalturististomatologiecazarehotelmedicIonut Leahu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live