Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

22 Mai 2021
Vizualizari: 587
Comentează add

Turiştii care vor astăzi și mâine la Castelul Corvinilor de la Hunedoara vor avea și posibilitatea de a se vaccina.

Turism și vaccinare

ilie-pintea

  Foto: www.facebook.com/primariahunedoara/

Turiştii care vor astăzi și mâine la Castelul Corvinilor de la Hunedoara vor avea și posibilitatea de a se vaccina cu ocazia acestei vizite.

Nu este nevoie de programare, iar serurile folosite sunt cele de la Pfizer și de la Johnson @ Johnson.

De asemenea, la Deva angajații din industria ospitalității și din turism se vor putea vaccina în cadrul unei campanii ce se desfășoară la Centrul de imunizare în mașină din oraș.

Patronatele din domeniu speră ca acest sector să revină la normalitate din luna august, iar vaccinarea personalului este văzută ca o mare șansă pentru acest domeniu.

Lucian Stanciu, președintele Organizației patronatelor din turism Deva: Am stabilit ca în acest weekend să se organizeze un flux de vaccinare pentru cei din domeniul turismului și HoReCa în Parcarea Auchan, flux cu vaccinul Johnson care nu necesită rapel, în așa fel încât la 14 zile după vaccinare oamenii să poată funcționa la capacitatea normală cu afacerile lor. Este singura şansă dacă vrem să revenim la normalitatea nouă, pentru că normalitate ca înainte nu va mai fi.

Reporter: Pierderile înregistrate de operatorii din turismul județului Hunedoara în perioada de pandemie sunt foarte mari, în jurul a 80% în domeniul turismului urban, iar jumătate din locurile de muncă au fost pierdute.

(PH)


Etichete vaccinareturismCastelul CorvinilorHunedoara(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live