Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA - continuare Duminică, 16 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

14 Iulie 2009
Vizualizari: 1236
Comentează add

Albumul conţine piese precum "Fără ea", "N-am ştiut", "Vine o zi", "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Dincolo de nori" şi "Şi dragostea mea", în total 16 piese, cu o durată de 70 de minute.

Trupa Holograf a primit un nou Disc de Aur

ioana-dogaru

Trupa Holograf a primit un nou Disc de Aur, la sfârşitul sãptãmânii trecute, în ultima ediţie a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, distincþie ce i-a fost decernatã formaţiei de casa de discuri MediaPro Music, pentru vânzãrile albumului "Primãvara începe cu tine", potrivit unui comunicat.
    "Primãvara începe cu tine", un material discografic de colecţie, conþine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf încã de la lansarea trupei, plus o piesa nouã, care dã titlul albumului.
    "Primãvara începe cu tine" este un album gândit ca o deschidere, ca un nou început în activitatea trupei Holograf. Cu piesa nouã şi cu o colecţie dintre cele mai frumoase cântece ale grupului, albumul face o punte între nou şi vechi, subliniazã ce e important în trecut şi semnaleaza noul ce urmeazã sã vinã", indicã cei cinci membri ai trupei.


Etichete holografdisc de aur

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live