Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

18 Martie 2019
Vizualizari: 441
Comentează add

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în Olanda, după ce un atacator de orgine turcă a deschis focul într-un tramvai din oraşul Utrecht.

Trei persoane au fost ucise în atacul terorist din Utrecht, Olanda

radu-dobritoiu

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în Olanda, după ce un atacator de orgine turcă a deschis focul într-un tramvai din oraşul Utrecht. Primarul oraşului, Jan van Zanen, a declarat că autorităţile consideră că este vorba de un atac terorist şi acţionează în consecinţă, avertizând populaţia să rămână în case, transmite RRA.

"Au fost ucise trei persoane şi alte nouă sunt rănite, dintre care trei sunt în stare foarte gravă la spital. Pentru că nu putem fi siguri că vor avea loc şi alte incidente de acest fel şi până când poliţia va reuşi să îl prindă pe făptaş, vă sfătuim să rămâneţi în locuinţe până la o notificare ulterioară", a declarat primarul Jan van Zanen.

Au fost înăsprite măsurile de securitate la moschei, aeroporturi şi alte clădiri publice din întreaga ţară. Toate drumurile şi străzile din Utrecht au fost închise, iar drone şi elicoptere survolează spaţiul aerian al oraşului. Premierul olandez, Mark Rutte, a declarat că atacul terorist din Utrecht este "un atac la adresa civilizaţiei şi societăţii olandeze". Eforturile se concentrează acum pe prinderea suspectului, un bărbat de 37 de ani de origine turcă, identificat de poliţia olandeză ca fiind Gokman Tanis.
 


Etichete Atac Utrechtatac terorist Olandabilant atac OlandaGokman Tanis

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live