Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 02 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Martie 2018
Vizualizari: 543
Comentează add

Autorităţile cehe desfăşoară o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs explozia, în care şi-au pierdut viaţa încă alte trei persoane.

Trei cetăţeni români au murit într-o explozie la o uzină chimică din Cehia

radiojurnal

  Centrul oraşelului Kralupy nad Vltavou, Cehia.       Foto: commons.wikimedia.org/wiki/File:Kralupy_nad_Vltavou,_Palackého_náměstí.jpg.

Trei cetăţeni români au murit în explozia produsă joi, 22 martie, la o uzină chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou, din Cehia, anunţă Ministerul de Externe.

Consulul din cadrul Ambasadei României la Praga s-a deplasat în localitatea respectivă pentru a le solicita autorităţilor competente detalii suplimentare şi pentru a acorda asistenţă de specialitate. De asemenea, misiunea diplomatica a întreprins demersurile necesare în vederea identificării şi notificării familiilor românilor decedaţi.

Autorităţile cehe desfăşoară o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs explozia, în care şi-au pierdut viaţa încă alte trei persoane.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi exprimă într-un comunicat profundul regret şi le solicită autorităţilor să întreprindă de urgenţă toate demersurile necesare pentru ca familiile celor decedaţi să primească asistenţa de care au nevoie. 


Etichete Kralupy nad VltavouconsulatCehiaexploziemorţiKralup an der MoldauBoemia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live