Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Aprilie 2019
Vizualizari: 575
Comentează add

Părinţii unui copil în vârstă de 3 ani au înregistrat pe ascuns ceea ce se întâmpla în timp ce micuţul era la creşă.

Trei angajate şi coordonatoarea unei creşe din Iaşi au fost concediate

radiojurnal

Creșă în București. Foto: Arhivă/Facebook.com.

Trei angajate şi coordonatoarea unei creşe din Iaşi au fost concediate, astăzi, după ce în spaţiul public au apărut întregistrări audio din care reiese că acestea foloseau cuvinte indecente la adresa copiilor.

Pe înregistrări se aude cum infirmierele îi bruschează pe cei mici, îi înjură şi îi învaţă să folosească cuvinte obscene. Primarul Iaşului, Mihai Chirica,  s-a arătat revoltat de acest caz:

Mihai Chirica: De dimineaţă am trimis Corup de Control să facă o analiză ce s-a întâmplat aici, dar lucrurile sunt foarte simple: ideea cu anchetă, să vedem, să declare, este prea mult ca să mai avem răbdare pentru o asemenea anchetă. Le-am cerut demisiile celor trei îngrijitoare care erau la grupa respectivă, indiferent ce s-a întâmplat, doar dacă a auzit şi a tolerat este la fel de grav ca şi cel care s-a pronunţat. Am schimbat pe doamna coordonator şi am dat şi o sancţiune doamnei director la Direcţia Creşe, pentru faptul că nu reuşeşte să impună o disciplină aşa cum s-a cerut de la început. 

Părinţii unui copil în vârstă de 3 ani au înregistrat pe ascuns ceea ce se întâmpla în timp ce micuţul era la creşă. Ei susţin că au devenit îngrijoraţi în momentul în care copilul a început să spună cuvinte obscene şi să plângă de câte ori îl lăsau la creşă. Potrivit colegilor noştri de la Radio România Iaşi, părinţii spun că vor depune plângere penală împotriva reprezentanţilor creşei.


Etichete cresaiasi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live