Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Constantin Paşol, Argeş

1 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1374
Comentează add

Începând de astăzi circulaţia rutieră pe DN 7 C, Transfăgărăşan, drumul care leagă Muntenia de Ardeal, este închisă pe tronsonul cuprins între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.

Transfăgărăşanul, închis oficial până la vară

constantin-pasol-arges

Transfăgărășan. Foto: Carmen Vulcan.

Începând de astăzi circulaţia rutieră pe DN 7 C, Transfăgărăşan, drumul care leagă Muntenia de Ardeal, este închisă pe tronsonul cuprins între Piscu Negru din judeţul Argeş şi Cabana Bâlea Cascadă din judeţul Sibiu.
 
Decizia a fost luata de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale în conformitate cu regulamentul de funcţionare a acestui drum, care are un regim special. 
 
Este deschis, în întregime, circulaţiei auto doar 4 luni pe an.
 
Închiderea circulaţiei are loc în fiecare an la această dată şi este determinată de condiţiile meteorologice nefavorabile, în special căderile de zăpadă abundentă şi suprafeţe lunecoase, dar şi de fenomene naturale extreme precum alunecări de teren, căderi de stânci care pot periclita siguranţa circulatiei.
 
În acest sens drumarii au instalat panouri de semnalizare atât la intrarea dinspre judeţul Argeş, în localitatea Bascov de lângă Piteşti şi în zona Piscu Negru, la km 104, precum şi în judeţul Sibiu, la intersecţia cu DN 1 şi în zona Bâlea Cascadă.
 
Participanţii la trafic sunt rugaţi sa respecte semnalizarea rutieră existentă pe aceste sectoare se arată în comunicatul transmis de CNADNR.
 
Circulaţia va revenii la normal la data de 30 iunie 2015.

Etichete ştiri sudştiri centruTransfăgărăşanPiscu NegruCabana Bâlea CascadăCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionaledrum închis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live