Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Martie 2015
Vizualizari: 758
Comentează add

Toni Greblă a susţinut azi, în faţa jurnaliştilor, că în această etapă a anchetei, nu vede niciun motiv pentru care să se impună arestarea sa la domiciliu.

Toni Greblă așteaptă decizia ICCJ

radiojurnal

Toni Greblă. Foto: captură video.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da un răspuns, astăzi, constestaţiei făcute de procurorii DNA faţă de decizia instanţei de nu-l aresta la domiciliu pe fostul judecător al Curţii Constituţionale, Toni Greblă, într-un dosar în care acesta este acuzat de corupţie.

El a susţinut, în faţa jurnaliştilor, că în această etapă a anchetei, nu vede niciun motiv pentru care să se impună arestarea sa la domiciliu.

"Eu am încredere că judecătorii Înaltei Curţi vor pronunţa o soluţie legală şi temeinică şi în cursul zilei de astăzi contestaţia DNA-ului va primi o soluţie din partea judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Nu există nici un argument raţional pentru ca în această fază a dosarului să fie luată vreo măsură preventivă", a spus fostul judecător CCR.

Toni Greblă a fost reţinut de procurori pe 10 martie, fiind cercetat pentru trafic de influenţă, obţinere de foloase necuvenite şi constituire de grup infracţional organizat.


Etichete Toni GreblăjudecatorCCRICCJDNAcontestatieprocurori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live