Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Marin

31 Mai 2018
Vizualizari: 668
Comentează add

16 tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 26 de ani din toată lumea au fost invitați de Comisia Europeană să participe la un program în cadrul Zilelor Europene ale Dezvoltării.

Tineri în funcții de conducere

andreea-marin

 

16 tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 26 de ani din toată lumea au fost invitați de Comisia Europeană să participe la programul care le este destinat în cadrul Zilelor Europene ale Dezvoltării, de la începutul lunii iunie.

Programul le pune la dispoziție o platformă de exprimare și intenționează astfel să îmbogățească și să anime dezbaterea pe marginea egalității de gen și a atribuirii către femei și fete a unor puteri, drepturi și misiuni – ceea ce reprezintă și tema principală a ediției de anul acesta a Zilelor Europene ale Dezvoltării.  

Cei 16 s-au remarcat, deja, ca lideri pe diferite sectoare de activitate, au aptitudini deosebite, experiență și pasiunea necesare să se implice în politicile referioare la egalitatea de gen și au încheiat prin munca lor și un astfel de angajament.

Aleși din 283 de candidați din 82 de țări, toți sunt implicați în activități și proiecte cu caracter social în țările din care provin și pot contribui la strategiile de profil adoptate în anul 2015 de Comunitatea Internațională.

În timpul pe care-l vor petrece în Bruxelles, ei vor avea ocazia să viziteze Instituțiile Europene, să participe la workshop-uri, discuții și dezbateri cu oficiali din cadrul Comisiei Europene, ai Comunității Internaționale și reprezentanți ai societății civile.
 


Etichete Zilele Europene ale DezvoltăriitineriComisia Europeană

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live