Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

2 Octombrie 2015
Vizualizari: 1071
Comentează add

E.On Gaz a decis sistarea furnizării gazelor naturale pentru Compania Locală de Termoficare COLTERM, din cauza datoriilor acumulate.

Timișorenii au rămas fără apă caldă

alina-bujanca

 Foto: Arhivă. 

Cele peste 65.000 de apartamente din Timişoara, racordate la sistemul centralizat de termoficare, au rămas fără apă caldă şi sunt în imposibilitatea de a beneficia de căldură, după ce ieri, E.On Gaz a decis sistarea furnizării gazelor naturale pentru Compania Locală de Termoficare COLTERM, din cauza datoriilor acumulate.

Reprezentanţii societăţii au transmis că, începând de ieri după-amiază, a fost oprită furnizarea apei calde în municipiu, în contextul în care, în prezent, datoriile către furnizorul de gaz au ajuns la jumătate faţă de perioda similară a anului trecut.

Potrivit Colterm, din cauza consumului redus de agent termic în oraş, cazanele care funcţionează cu păcură nu pot fi pornite.

Colterm nu a precizat valoarea datoriilor, dar promite că astăzi va efectua o plată către furnizorul de gaz, pentru ca, în cel mai scurt timp, să fie reluată furnizarea agentului termic.


Etichete Știri Vesttimișorenii au rămas fără apă caldăagent termiccăldurăgaze naturaledatoriiE.On GazCOLTERM

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live