Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

3 Septembrie 2012
Vizualizari: 1288
Comentează add

Precedentul film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru/ The Dark Knight", a obţinut încasări de 1,003 miliarde de dolari în 2008.

"The Dark Knight Rises" a încasat peste 1 miliard de dolari "The Dark Knight Rises" a încasat peste 1 miliard de dolari - Conține video

ioana-dogaru

Foto: Batman din benzile desenate. Foto: AP.

"Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises", cel mai recent lungmetraj din seria "Batman", a depăşit pragul de 1 miliard de dolari din încasări pe plan mondial, relatează hollywoodreporter.com.

Potrivit sursei citate acesta este cel de-al 13-lea film din istorie care reuşeşte această performanţă.

Pelicula marca  Warner Bros. a obţinut până duminică seară 431,2 milioane de dolari pe piaţa nord-americană şi 574 de milioane de dolari pe plan internaţional, ajungând astfel la un total de 1,005 miliarde de dolari, informează boxofficemojo.com.

Precedentul film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru/ The Dark Knight", a obţinut încasări de 1,003 miliarde de dolari în 2008.

"Cavalerul negru: Legenda renaşte" este cel de-al treilea film din seria "Batman" care a fost regizat de Christopher Nolan şi l-a avut în rolul principal pe actorul galez Christian Bale. 

Bugetul filmului produs de Warner Bros a fost de 250 milioane de dolari.

În topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, primele două locuri sunt ocupate de peliculele "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) şi "Titanic" (2,1 miliarde de dolari), ambele regizate de canadianul James Cameron, urmate de ultimul film din seria "Harry Potter" (1,328 de miliarde de dolari).

Video: Trailerul filmului "The dark knight". Sursă: YouTube


Etichete filmîncasăriThe Dark Knight Rises

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live