Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

12 Martie 2019
Vizualizari: 414
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, face precizări privind Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale.

Termenul de depunere a Declaraţiei privind impozitul pe venit, prelungit

andrei-serban

Foto: gov.ro.

Termenul pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit a fost prelungit până la data de 31 iulie 2019. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a precizat că executivul a adoptat, astăzi, un act normativ care modifică data limită iniţială de 15 martie în 31 iulie. Măsura a fost luată pentru a-i ajuta pe cei care trebuie să depună această declaraţie.

Nelu Barbu: Persoanele fizice care au obligaţia depunerii Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale şi a plăţii acestora, evident, vor avea mai mult timp acum la dispoziţie pentru a-şi îndeplini aceste obligaţii fiscale. Toţi cei care au depus sau care vor depune Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale prin mijloace electronice de transmitere la distanţă şi îşi plătesc obligaţiile anuale aferente anului 2018 până  la sfârşitul lunii iulie vor beneficia de o bonificaţie de 5% din impozitul pe venit şi din contribuţiile sociale datorate pentru anul trecut.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a mai precizat că, tot până la 31 iulie, se poate face şi transferul a 2 sau 3 procente din impozitul pe venit către organizaţiile nonprofit.


Etichete impozittermenvenit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live