Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

14 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1097
Comentează add

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că decizia sa categorică este aceea ca taxa suplimentară la carburanţi să nu se introducă.

Taxa suplimentară la carburanţi "nu trebuie introdusă" Taxa suplimentară la carburanţi "nu trebuie introdusă" - Conține audio

sorin-solomon

Foto: Arhivă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că decizia sa categorică este aceea ca taxa suplimentară la carburanţi să nu se introducă.
   
"Se apropie vizita FMI, după cum ştiţi avem deocamdată suspendată la aplicare suplimentarea de acciză la motorină şi benzină. Decizia mea este ca această acciză suplimentară de 7 eurocenţi la care se adaugă şi TVA de 24%, decizia mea categorică este ca această taxă suplimentară să nu se introducă", a spus Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.
   
El susţine că a fost "o minciună" că va scădea preţul la combustibil începând cu 1 ianuarie şi subliniază că nu există nicio garanţie în acest sens.

AUDIO: Declaraţiile preşedintelui privind taxa suplimentară pe combustibil şi acordul cu FMI.
   
"De asemenea, cu ocazia vizitei FMI voi fi foarte atent ca recomandările de ţară care au fost făcute României de CE să fie introduse în scrisoarea pentru Fond, dar şi în scrisoarea către UE", a mai spus preşedintele.

Traian Băsescu declara, pe 18 decembrie 2013, că îşi asumă explicarea, în ianuarie, în discuţiile cu FMI, a erorilor legate creşterea accizei la carburant.


Etichete PreşedinteTraian BăsescuFMIaccizăPalatul Cotrocenicarburanttaxa suplimentarăCEUEpreţ

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live