Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

30 Mai 2018
Vizualizari: 1560
Comentează add

Tarom vrea să zboare spre India – New Delhi, China -Beijing și țările din Golful Persic.

Tarom se îndreaptă spre noi destinații

alex-lancuzov

Foto: Ministerul Transporturilor

Încă cinci avione la Tarom până la sfârșitul anului

Compania Tarom va recepționa la sfârșitul săptămânii cele două aeronave noi ( Boeing 737 Next Generation) cu o capacitate de aprox. 160 de locuri și intenționează să mai cumpere încă cinci avioane noi până la sfârșitul anului, a anunțat la RRA, Ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Modernizarea flotei operatorului aerian de stat va permite deschiderea unor noi rute spre Asia și zona Golfului spune ministrul de resort : ,, Managerul TAROM vizează deschiderea unor rute mai ales din zona asiatică, în India, şi a avut acolo o serie de discuţii încurajatoare, în sensul de a deschide o rută New Delhi. Privim cu interes în continuare către China, Beijingul, deşi mai există o serie de condiţionalităţi tehnice, ca de exemplu folosirea sau nu a rutei transsiberiene. De asemenea, se are în vedere şi zona din Golf mai apropiată, aşa la zbor de 3-4 ore.” a spus ministrul Șova, fără a menționa concret care sunt respectivele destinații.

Din 11 iunie, TAROM va începe operarea zborurilor Iași-Cluj Napoca și retur cu trei frecvențe pe săptămână. Prețul biletului 20 de euro pe segment sau 40 E dus-întors. De la 1 iulie, operatorul aerian de stat introduce alte șase rute noi, este vorba despre zboruri de la Timișoara la Chișinău, Stuttgart și Paris, de la Cluj la Paris, de la Sibiu la Stuttgard respectiv Constanța-Chișinău.

Pasagerii TAROM sunt așteptați, în curând, la bordul noilor aeronave Boeing 737-800 NG.
Aparatele de zbor numite ”Alexandru Ioan Cuza“ și “Mihai Viteazul” oferă confort sporit celor 160 de pasageri care vor călători cu fiecare dintre acestea.

Configurația și utilarea premium, cu 16 locuri la clasa business, scaune echipate cu prize USB, ecrane pentru entertainment montate în tetierele scaunelor şi alte facilităţi, sunt special concepute pentru ca experiența de zbor să fie cât mai plăcută.

 


Etichete Taromnoi zboruridestinatiiavioane noiBoeing

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live