Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

2 Octombrie 2015
Vizualizari: 1139
Comentează add

Tarifele RCA nu depind de situaţia de la societatea Astra Asigurări, a declarat astăzi prim-vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Cornel Constantinescu.

Tarifele RCA "nu depind de situaţia de la Astra"

iulian-olescu

Foto: paginadebanci.ro.  

Tarifele RCA nu depind de situaţia de la societatea Astra Asigurări, a declarat astăzi prim-vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Cornel Constantinescu.

Menţionăm că Astra a intrat în faliment la data de 26 august, în urma deciziei Consiliului ASF.

"Nu cred că are legătură Asta Asigurări şi preţul asigurărilor RCA. Deci dacă discutăm de o posibilitate, eventual de creştere sau de scădere, de reechilibrarea pieţei, RCA în orice caz nu are legătură directă cu Astra, are legătură cu riscurile pe care şi le asumă fiecare asigurator şi inclusiv sunt determinate statistic aceste prime, în funcţie de istoricul daunelor pe o anumită perioadă de timp în urmă", a spus Cornel Constantinescu.

Nici directorul general al asociaţiei societăţilor pentru asigurări obligatorii ale locuinţelor, Nicoleta Radu-Neacşu, nu crede că falimentul Astra va avea un impact semnificativ asupra pieţei din domeniu, deoarece portofoliul acesteia va fi preluat în timp, în mod natural, de către celelalte companii de asigurari. 


Etichete Autoritatea de Supraveghere FinanciarăAstra Asigurăripoliţe RCACornel Constantinescutarifefaliment

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live