Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

14 August 2022
Vizualizari: 873
Comentează add

De la ora 18:00, copiii, alături de părinți sau bunici, sunt invitați la o lansare de carte cu cele mai noi apariții editoriale din colecția "Scrieri pentru copii de la bunica".

Târgul de Carte Gaudeamus, în Piața Mare din Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

   Foto arhivă: Alexandru Dolea.

La Sibiu, Târgul de Carte Gaudeamus Radio România îi așteaptă și astăzi pe iubitorii de lectură în Piața Mare din centrul istoric al orașului. 
 
De la ora 18:00, copiii, alături de părinți sau bunici, sunt invitați la o lansare de carte cu cele mai noi apariții editoriale din colecția "Scrieri pentru copii de la bunica", semnate de Victoria Furcoiu. Autoarea îi asigură că vor găsi aici cărți pentru toate vârstele copilăriei.
 
Victoria Furcoiu: Povești din curtea bunicilor, povești nemuritoare în versuri, povești cu umor vindecător, fabule, ghicitori, toate inedite și toate un bun ajutor în a-și dezvolta vocabularul, a-și dezvolta gândirea.
 
Reporter: Sunt cărți pe care părinții le pot lua și în vacanță acum, cu copiii?
 
Victoria Furcoiu: Absolut. Unele au povești și cu ilustrații colorate și de colorat, deci copilul se poate relaxa și colorând. Este un fel de a îndemna copilul la citit, de a-i stimula interesul și asta contează foarte mult în momentul actual, când tableta și telefonul sunt concurenți puternici și periculoși, în același timp, față de carte.
 
Reporter: Tot pentru cei mici, la standul editurii va fi organizat și un concurs de ghicitori, la care participanții vor primi premii în carți. O altă lansare de carte este programată la ora 19:00. Este vorba de trilogia Theona Bălan, "Vindecare pentru minte, trup și suflet".
 

Etichete gaudeamussibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live