Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Mai 2020
Vizualizari: 708
Comentează add

Autorităţile şi specialiştii examinează posibilitatea ca după 15 mai să mai reducă din restricţile privind organizarea nunţilor.

Sunt analizate posibilităţi de reducere a restricţiilor după 15 mai

radiojurnal

Marcel Vela. Foto: gov.ro.

Autorităţile şi specialiştii examinează posibilitatea ca după 15 mai să mai reducă din restricţile privind organizarea nunţilor, în sensul posibilităţii ca la astfel de evenimente să poată participa mai mult de 8 persoane.

Totul depinde de comportamentul românilor până la acea dată - a explicat ministrul de interne Marcel Vela într-o postare pe Facebook.

Marcel Vela: În funcţie de cum evoluează situaţia epidemiologică, din 15 mai vom lua o decizie în cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă vizavi de numărul de persoane care pot participa, câţi şi cum. Va fi o analiză absolut ştiinţifică, făcută de către epidemiologi şi infecţionişti, analiză, care va fi ulterior evaluată de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Marcel Vela a mai spus că ministrul muncii analizează o posibilitate tehnică pentru supravegherea copiiilor şi după 15 mai, atunci când părinţii ar putea reveni la serviciu, dar nu se redeschid şcolile.


Etichete (ii)analizarelaxareguvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live