Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc

23 Mai 2018
Vizualizari: 720
Comentează add

Preşedintele Trump a spus ieri, într-o întâlnire la Casa Albă cu preşedintele sud-coreean Moon, că s-ar putea ca summitul cu liderul nord-coreean Kim să nu aibă loc la 12 iunie.

Summitul dintre Donald Trump şi Kim Jong-un ar putea fi amânat sau anulat

doina-saiciuc

Donald Trump și Kim Jong Un. Foto: AP/Agerpres.

Summitul dintre preşedintele american, Donald Trump, şi liderul nord coreean, Kim Jong-un, programat pe 12 iunie, ar putea fi amânat sau chiar anulat, după ce Coreea de Nord a ameninţat că ar putea să nu participe din cauza cererilor americane de a renunţa la arsenalul său nuclear.

Donald Trump a admis că organizarea summitului este incertă.

Preşedintele Trump a spus ieri, într-o întâlnire la Casa Albă cu preşedintele sud-coreean Moon, că s-ar putea ca summitul cu liderul nord-coreean Kim să nu aibă loc la 12 iunie, aşa cum era planificat.

Săptămâna trecută, Coreea de Nord a ameninţat că va anula întâlnirea cu preşedintele american din cauza insistenţei sale privind denuclearizarea peninsulei.

Liderul de la Casa Albă a mai afirmat că a observat o mică schimbare în atitudinea lui Kim Jong-un, după ce acesta a întreprins o a doua vizită în China, în această lună.

"Nu-mi place asta" - a spus preşedintele Trump, exprimându-şi speranţa că preşedintele Chinei, Xi Jinping, este decis în ce priveşte obiectivul denuclearizării Peninsulei Coreene.


Etichete Donald TrumpdenuclearizareCoreea de NordSUAKim Jong-un

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live