Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Octombrie 2018
Vizualizari: 468
Comentează add

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a reamintit dorinţa Statelor Unite de a sprijini Turcia în ancheta legată de dispariţia jurnalistului saudit.

SUA vor să sprijine ancheta privind dispariţia jurnalistului saudit

sergiu-stet

 Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.        Foto: commons.wikimedia.org/wiki/File:Mike_Pompeo_Official_Portrait_112th_Congress.jpg,

Probele împotriva Arabiei Saudite se înmulţesc în cazul jurnalistului Jamal Khashoggi, despre care se presupune acum că a decedat.

Potrivit unor surse citate de CNN, un ofiţer de informaţii saudit de rang înalt, care are legături cu cercul apropiat al prinţului moştenitor Mohammad bin Salman, a organizat misiunea ce a dus la presupusa asasinare a lui Khashoggi.

Deşi nu este clar dacă prinţul moştenitor a autorizat acest lucru, mai mulţi oficiali au declarat pentru CNN că misiunea nu ar fi putut avea loc fără ca acesta să ştie. În acest context, secretarul de stat american, Mike Pompeo, s-a întâlnit cu preşedintele Turciei şi cu ministrul turc de externe.

Pompeo a reiterat dorinţa Statelor Unite de a sprijini Turcia în ancheta legată de dispariţia jurnalistului saudit, la consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul.


Etichete Jamal KhashoggiMike PompeoArabia SaudităanchetăIstanbul

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live