Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

1 Iulie 2020
Vizualizari: 172
Comentează add

Organizația Mondială a Sănătății anunță că va cerceta cu atenție studiul chinez privind depistarea la porci a unui nou virus gripal.

Studiul chinez privind un nou virus gripal, în atenția OMS

rador

Foto: Arhivă.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) va cerceta cu atenție un studiu al specialiştilor din China în privința unui nou virus gripal depistat la porci, a anunțat marți un purtător de cuvânt, care a precizat că descoperirile anunțate subliniază importanța monitorizării virusului gripal pe durata pandemiei COVID-19, transmite Reuters.

O nouă tulpină de virus gripal, depistat la porci din China, a devenit mai infecțios pentru oameni și necesită monitorizare atentă în caz că devine un posibil "virus pandemic", se arată în studiul respectiv.

"Vom citi cu atenție cercetarea pentru a înțelege noutatea", a declarat Christian Lindmeier în cadrul unui briefing de presă desfășurat la Geneva, când a precizat că este importantă colaborarea în privința descoperirilor în privința populațiilor de animale.

"Mai evidențiază, totodată, că nu putem lăsa garda jos în privința gripei și că trebuie să fim vigilenți și să continuăm monitorizarea chiar în timpul pandemiei de coronavirus", a mai adăugat Lindmeier.


Etichete (ii)virusporcichina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live