Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Simona Şerbănescu

8 August 2013
Vizualizari: 1460
Comentează add

Reprezentanţi ai studenţilor din mai multe organizaţii, au protestat aseară, în Piaţa Unirii din Timişoara, faţă de finanţarea necorespunzătoare a educaţiei.

Studenţii reclamă slaba finanţare din educaţie Studenţii reclamă slaba finanţare din educaţie - Conține audio

simona-serbanescu

Reprezentanţi ai studenţilor din mai multe organizaţii, membri ai Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România, au protestat aseară, în Piaţa Unirii din Timişoara, faţă de finanţarea necorespunzătoare a educaţiei.

Printre nemulţumirile studenţilor se numără creşterea taxelor de studii şi a taxelor de cămin.

Potrivit unui sondaj făcut în 16 universităţi, am văzut că în jumătate din acestea taxele de studiu au crescut în ultimii doi ani şi acolo unde nu au crescut, în aproximativ o treime din cazuri există discuţii serioase în acest sens", a declarat la RRA, Mihai Dragoş, preşedintele Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România.

Audio: Despre principalele nemulţumiri ale studenţilor a vorbit Felix Crainicu, în această dimineaţă, la Apel Matinal, cu preşedintele organizaţiei, Mihai Dragoş.
 


Etichete Apel MatinalstudenţitaxestudiicăminPiaţa UniriiTimişoaraMihai DragoşAlianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live