Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Turcu

26 Septembrie 2020
Vizualizari: 458
Comentează add

Statele Unite au depăşit pragul de 7 milioane de contaminări Covid-19

nicoleta-turcu

 

Statele Unite au depăşit pragul de 7 milioane de contaminări cu coronavirus, la sfârşitul unei săptămâni în acre au fost confirmate şi peste 2.000 de decese.
 
Deşi comparaţiile între ţări pot fi neconcludente, din cauza numărului diferite de teste, Statele Unite rămân cea mai afectată ţară de pandemie în condiţiile în care infecţiile se înmulţesc din nou în multe părţi ale lumii, după cum transmit corespodenţii RRA.
 
Reporter: Nicoleta Turcu - Israelul, care este prima ţară intrată în izolare, a prelungit de ieri restricţiile cu cel puţin două săptămâni. Parlamentul nu s-a pronunţat încă asupra deciziei de limitare a adunărilor publice, dar guvernul a promis să aplice mai strict măsurile cu poliţie şi armată.
 
Rusia a înregistrat cel mai mare număr de infecţii zilnice din ultimele trei luni, iar primarul Moscovei, unde sunt majoritatea cazurilor le-a cerut persoanelor vulnerabile să rămână în case, iar instituţiilor şi companiilor să-şi trimită cât mai mulţi angajaţi în telemuncă. În Spania şi Franţa restricţiile decise sau recomandate la nivel central au creat dispute între guvern şi autorităţile locale.
 
Numărul contaminărilor creşte îngrijorător şi în Marea Britanie, cu multe cazuri semnalate printre studenţi.
 
Sisitemul medical, dar şi comerţul britanic sunt iar sub presiune, iar magazinele au început să raţionalizeze din nou produsele alimentare şi de igienă.
 
(PH)

Etichete Covid-19SUAcontaminari(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live