Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

8 Aprilie 2020
Vizualizari: 328
Comentează add

La Focșani s-a redeschis Spitalul Militar, după ce, la începutul epidemiei, peste 40 de persoane fuseseră conformitate cu coronavirus.

Spitalul Militar "Dr. Alexandru Popescu" din Focșani s-a redeschis

gabriel-sava

Foto: Arhivă.

La Focșani s-a redeschis Spitalul Militar, după ce, la începutul epidemiei, peste 40 de persoane fuseseră conformitate cu coronavirus.

Primele cazuri de transmitere pe teritoriul județului Vrancea de COVID-19 au fost confirmate în urmă cu două săptămâni, când primele două persoane din cadrul Spitalului Militar "Dr. Alexandru Popescu" din Focșani au fost testate, iar rezultatul a fost pozitiv.
 
În scurt timp, alte 41 de persoane din cadrul acestei unități medicale, medici, personal medical, militari, civili și alți angajați au fost confirmați cu noul coronavirus, iar unitatea medicală a fost inițial închisă pentru o dezinfecție, după care a rămas în mod inevitabil fără activitate medicală, în lipsa personalului care a fost testat.
 
Acum, reprezentanții spitalului, care este a doua unitate medicală cu paturi ca mărime, din județ, au decis reluarea activității.
 
Compartimentul de primiri urgențe și medicii din rețeaua primară sunt primii care și-au reluat activitatea în condiții de siguranță, urmând ca rând pe rând, spitalul să redevină funcționa.
 
(RS)

Etichete Spitalul Militar Dr. Alexandru PopescuFocșanicoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live