Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

24 Aprilie 2019
Vizualizari: 600
Comentează add

Şeful diplomaţiei ruse a făcut o declaraţie în acest sens miercuri, în deschiderea Conferinței Internaționale de Securitate de la Moscova.

"Sperăm să poată fi soluţionat conflictul din Donbas"

sergiu-stet

 Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov.          Foto: Arhivă.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, și-a exprimat speranța că noua conducere ucraineană va conștientiza responsabilitatea care îi revine și va fi capabilă să rezolve criza din Ucraina prin punerea în aplicare a acordurilor de pace de la Minsk, scrie Gazeta.ru preluată de RADOR.
 
Şeful diplomaţiei ruse a făcut o declaraţie în acest sens miercuri, în deschiderea Conferinței Internaționale de Securitate de la Moscova.
 
"Ne așteptăm ca noua conducere ucraineană să conştientizeze responsabilitatea pe care o are și să contribuie pe deplin la depășirea crizei, prin implementarea fermă a pachetului de măsuri de la Minsk, în cadrul Grupului de contact și în Formatul Normandia, în deplină conformitate cu Rezoluția 2202 a Consiliului de Securitate al ONU", a afirmat Lavrov.
 
Totodată, şeful diplomaţiei ruse a subliniat rolul important al Germaniei și al Franței în prevenirea revizuirii acordurilor de la Minsk pentru soluţionarea situației din Donbas.

Etichete DonbasKremlinRusiaMoscovaSerghei LavrovMinskUcrainaZelenskiPoroşenko

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live