Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

10 Aprilie 2020
Vizualizari: 353
Comentează add

Numărul total de decese din cauza COVID-19 a ajuns la 15.843, iar numărul cazurilor de infecţie a crescut cu 468, ajungând la 85.511.

Spania a atins vârful epidemiei de COVID-19, spune premierul Pedro Sánchez

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Spania a înregistrat vineri, 10 aprilie, 605 noi cazuri de deces din cauza COVID-19, o cifră sumbră, dar care arată şi o încetinire a epidemiei de coronavirus.
 
Potrivit datelor citate de CNN, rata mortalităţii a fost de 4%, fiind cea mai scăzută creştere de la izbucnirea epidemiei în Spania.
 
"Am atins vârful epidemiei, iar acum începe scăderea ratei de deces şi de infectare", a declarat premierul spaniol, Pedro Sánchez.
 
Numărul total de decese din cauza COVID-19 a ajuns la 15.843, iar numărul cazurilor de infecţie a crescut cu 468, ajungând la 85.511, fiind cel mai mic număr de cazuri de infecţii înregistrat din 11 martie până acum, după cum relevă cifrele publicate de Ministerul spaniol al Sănătăţii.
 
În ciuda progresului, Spania a prelungit starea de urgenţă până pe 16 aprilie. "Ultimul lucru pe care am putea să îl permitem ar fi un pas înapoi", a mai spus premierul Sánchez, care a avertizat că o relaxare a măsurilor de restricţie ar putea însemna o revenire în forţă a virusului.

Etichete Spaniacoronavirusepidemie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live