Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Februarie 2019
Vizualizari: 3319
Comentează add

Este o intenţie a autorităţilor care ar putea fi pusă în practică dacă mai multe instituţii vor colabora în acest sens, a spus președintele ISF, Călin Rangu, la Apel Matinal.

Șoferii fără RCA ar putea fi identificați cu ajutorul camerelor CNAIR Șoferii fără RCA ar putea fi identificați cu ajutorul camerelor CNAIR - Conține audio

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Şoferii care nu au asigurare auto obligatorie ar putea fi identificaţi prin intermediul camerelor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin care se verifică plata rovinietei.

Este o intenţie a autorităţilor care ar putea fi pusă în practică în următoarele luni, dacă mai multe instituţii vor colabora în acest sens, a declarat în această dimineaţă, în "Apelul Matinal", la Radio România Actualităţi, preşedintele Consiliului Director al Fundaţiei Institutul de Studii Financiare, Călin Rangu:


Călin Rangu: "Baza de date cu poliţele RCA există. Interconectarea cu sistemul public se finalizează în acest moment pentru aplicarea unui alt protocol cu Ministerul de Interne, având în vedere comunicarea care este necesară tot din perspectiva monitorizării poliţelor RCA, deci infrastructura din punctul de vedere al asigurărilor este gata, ne-am bucurat foarte mult să găsim tot sprijinul la Compania Naţională de Infrastructură Rutieră pentru a realiza un protocol special în a utiliza doar camerele care să transmită informaţia necesară, urmând ulterior să se ia măsurile pentru solicitarea  încheierii poliţelor RCA de către persoanele care au uitat să îşi încheie astfel de poliţe".


Realizator: Concret, odată cu citirea numerelor maşinilor şi identificarea lipsei rovinietei, ar trebui să se facă o potrivire cu baza de date a asiguratorilor, astfel încât să fie identificate vehiculele neasigurate.

AUDIO:  Preşedintele Consiliului Director al Fundaţiei Institutul de Studii Financiare, Călin Rangu, invitat la Apel matinal, la RRA.


Etichete exclusiv radioPoliţele RCAverificatecamere de identificareplata rovinieteicnairasfapel matinalsoferipreşedintele Consiliului Director al Fundaţiei Institutul de Studii FinanciareCălin Rangu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live