Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

31 Decembrie 2020
Vizualizari: 190
Comentează add

Cum arată Centura București în ultima zi a anului.

Slalom printre gropi pe Centura Capitalei

alex-lancuzov

Șoferii care circulă pe Centura București fac slalom printre gropi pe tronsonul cuprins între A 2 – Autostrada Soarelui și Cernica DN 3, 31 decembrie 2020. Foto: Alex Lancuzov

Șoferii care circulă pe Centura București fac slalom printre gropi pe tronsonul cuprins între A 2 – Autostrada Soarelui și Cernica DN 3. Pe aproximativ 2-3 kilometri carosabilul este plin de gropi, late și destul de adânci, imposibil de ocolit. Pe un segment de lângă Cernica drumarii au refăcut carosabilul pe ambele sensuri. 

Acest tronson este predat antreprenorului care a câștigat contractul pentru modernizarea segmentului de 11 kilometri dintre DN 2 – A2 și care, la șase luni de la deschiderea șantierului are un progres de doar 5 %. Poliția Rutieră a aplicat mai multe amenzi pentru starea necorespunzătoare a carosabilului în timp ce Compania de Drumuri prin Regionala de Drumuri București nu poate interveni, lucrarea fiind predată constructorului. Termenul de finalizare pentru modernizarea segmntului DN 2 – A 2 și construirea sensului giratoriu suspendat de la Cernica este luna august 2021 ( imposibil de respectat) iar valoarea contractului 235 de milioane de lei.


Etichete (ii)SlalomgropiCentura Capitalei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live