Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎN ZORI Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ionuţ Dragu

4 Decembrie 2013
Vizualizari: 1492
Comentează add

Concertul din această noapte este cel de promovare al albumului Up! semnat de Shania Twain.

Shania Twain - Up!

ionut-dragu

Foto: wikipedia.org

În această noapte scena de pe frecvenţele România Actualităţi aparţine unei artiste din Canada, care potrivit criticilor este eclipsată doar de Celine Dion.

Dacă în tinereţe nu ar fi fost ajutată şi încurajată de părinţi să mergă mai departe spre o carieră muzicală… am fi auzit despre ea mult mai târziu sau poate niciodată.

Cu toate acestea, până în prezent, Shania Twain a fost aclamată de critici şi a reuşit să obţină cinci premii Grammy, 27 premii BMI, iar produsele sale discografice au reuşit să se distribuie în peste 65 de milioane de exemplare la nivel internţional.

Pe lângă numele de scenă, care potrivit unor voci ar însemna “On my way” sinonim cu “pe drumul meu”, Shania Twain este combinaţia perfectă dintre o voce puternică şi o imagine care te lasă fără cuvinte.

De altfel această combinaţie rară a determinat mute voci să o desemneze printre cele mai populare artiste atât country cât şi pop.

Mai mult, Shania Twain a deschis calea spre succes a altor voci feminine care au inclus în repertoriul lor stilul country, precum Faith Hill şi LeAnn Rimes.

Concertul din aceasta noapte este cel de promovare al albumului Up! semnat de Shania Twain.

După o pauză de doi ani şi o schimbare a casei de discuri, cu acest album, Shania Twain a readus în actualitatea anilor 2000 stilul country.

Albumul a fost lansat spre finele anului 2002, însă turneul de promovare a început aproape un an mai târziu, în septembrie 2003.

Cu toate acestea albumul a primit din partea revistei Rolling Stone 4 stele din 5 şi a cucerit din prima încercare prima poziţie a clasamentului Billboard albums chart.


Etichete Shania TwainCeline DionconcertGrammypopmuzicăcountryBillboard

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live