Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2020
Vizualizari: 123
Comentează add

Premierul Ludovic Orban este de acord cu organizarea unei sesiuni speciale de bacalaureat.

Sesiune specială de bacalaureat

radiojurnal

Foto Agerpres

Premierul Ludovic Orban a declarat ieri la un post de televiziune că este de acord cu organizarea unei sesiuni speciale de bacalaureat pentru elevii care în ziua examenului au temperatura mai mare de 37,3 grade ori sunt în izolare sau în spital din cauza coronavirusului.

Din aceleași motive se va organiza o sesiune specială și pentru Evaluarea Națională, la o diferență de două săptămâni de la data inițială a examenului, a mai spus premierul. 

În aceeași intervenție televizată, premierul Ludovic Orban a spus că își reproșează faptul că a fumat în spațiul închis și nu a purtat mască de protecție. El a spus că este fumator de 40 de ani și că ar încerca să se lase, dar nu poate promite că va reuși. Ludovic Orban a adăugat că în calitate de prim-ministru nu este bine să promovezi acest viciu. El a mai afirmat că a greșit și a plătit pentru asta, dar că situația îl va ambiționa să fie și mai corect de acum înainte. 

Amintim că în spațiul public a apărut o fotografie, făcută într-un birou din Palatul Victoria, cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri care nu poartă măști și fumează în interior. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat sancţiuni contravenționale pentru aceștia.


Etichete (ii)bacalaureatsesiunespecial

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live