Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Octombrie 2014
Vizualizari: 1191
Comentează add

Comisia juridică a Senatului amână pentru două săptămâni elaborarea unui raport în cazul Ecaterinei Andronescu şi lui Şerban Mihăilescu suspecţi în dosarul Microsoft.

Senatorii amână elaborarea rapoartelor în dosarul Microsoft

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Comisia juridică a Senatului amână pentru două săptămâni discutarea şi elaborarea unui raport în cazul senatorilor Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu suspectaţi de fapte de corupţie în dosarul Microsoft în timpul în care au fost ministru al educaţiei, respectiv şef al Secretariatului General al Guvernului.

Ei au de analizat referatele Direcţiei Naţionale Anticorupţie prin care se solicită încuviinţarea urmăririi penale pentru cei doi şi spun că materialul pe care-l au de studiat este foarte volumios.

Astfel, o decizie privindu-i pe senatorii Andronescu şi Mihăilescu ar putea fi luată pe 28 octombrie - ne-a informat reporterul nostru Nucu Jalea.

La Camera Deputaţilor este aşteptată azi o decizie a plenului cu privire la cererea de încuviinţare a începerii urmăririi penale a deputatului independent Valerian Vreme acuzat de DNA de abuz în serviciu în perioada în care a fost ministru al comunicaţiilor, în acelaşi dosar, Microsoft. 


Etichete SenatdosarMicrosoftDNAmagistraţiEcaterina AndronescuŞerban Mihăilescuurmărire penalăabuzacuzaţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live