Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

23 Iulie 2018
Vizualizari: 596
Comentează add

Înțelegerea referitoare la deplasarea, la Ierusalim, a delegației ruse a fost realizată în cursul recentei convorbiri telefonice pe care Netanyahu a avut-o cu Vladimir Putin.

Şeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, în vizită la Ierusalim

sergiu-stet

 Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov. Foto: mid.ru

Primul ministru al Israelului, Benjamin Netanyahu, se întâlnește, la Ierusalim, cu șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, și cu șeful Statului Major General al Federației Ruse, Valeri Gherasimov, transmite RIA Novosti, citându-l pe secretarul de presă al premierului israelian, Anna Jonatan-Leus.
 
Tema principală a convorbirilor, dezvăluită anterior chiar de premierul israelian, o constituie situația în Siria, unde are loc ofensiva trupelor guvernamentale împotriva teritoriilor din vecinătate, controlate de Israel. 
 
”Întâlnirea este în curs de desfășurare, în cancelaria șefului guvernului de la Ierusalim”, a declarat sursa.  Părțile rusă și israeliană susțin că vizita lui Lavrov și a lui Gherasimov va dura câteva ore și nu presupune dialogul cu presa.
 
După cum a afirmat premierul israelian, înțelegerea referitoare la deplasarea, la Ierusalim, a delegației ruse a fost realizată în cursul recentei convorbiri telefonice pe care Netanyahu a avut-o cu președintele rus, Vladimir Putin.

Etichete Serghei LavrovIsraelșeful Statului Major General al Federației RuseValeri GherasimovIerusalimBenjamin Netanyahu,Anna Jonatan-Leus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live