Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2018
Vizualizari: 459
Comentează add

Între cei acuzaţi sunt Şeful Jandarmeriei Române colonelul I.C.Sindile, adjunctul său, colonelul Ghe S.Cucoş şi Şeful Jandarmeriei Bucureşti, maiorul L.Cazan.

Şefii de la Jandarmerie sub acuzare, în dosarul intervenţiei din 10 august

radiojurnal

  Proteste 10 august 2018. Arhivă Foto: Agerpres

Şeful Jandarmeriei Române, colonelul Ionuţ Cătălin Sindile, adjunctul său, colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, şeful Jandarmeriei Bucureşti, maiorul Laurenţiu Cazan şi Comisarul-şef de poliţie, Mihai Dan Chirică, secretar de Stat pentru relaţia cu prefecţii, din Ministerul de Interne, au fost puşi sub acuzare, ieri, în dosarul intervenţiei forţelor de ordine la protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei, din Capitală.

Procurorii militari din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie susţin că ordinul de intervenţie pentru evacuarea Pieţei Victoriei a fost dat cu încălcarea dispoziţiilor legale.

Amintim că, potrivit Parchetului General, au fost înregistrate peste 770 de plângeri din partea unor persoane care au avut de suferit în urma acţiunilor de atunci ale jandarmilor, a transmis reporterul RRA, Diana Surdu.


Etichete mitingul diasporei10 augustjandarmerieacuzarePiaţa VictorieiCapitală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live