Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

21 Septembrie 2018
Vizualizari: 448
Comentează add

Colonelul Ionuţ Cătălin Sindile, şeful Jandarmeriei Române, a ajuns la Parchet, fiind citat în dosarul protestului din 10 august.

Șefi din Jandarmeria Română chemați vineri la Parchetul General

diana-surdu

Arhivă foto: Agerpres.

Trei şefi din Jandarmerie şi un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citaţi, pentru astăzi, la Parchetul General, pentru a fi puşi sub acuzare în dosarul protestului din 10 august, potrivit unor surse judiciare.

Reporterul RRA Diana Surdu transmite că a ajuns deja la Parchet colonelul Ionuţ Cătălin Sindile, şeful Jandarmeriei Române, care ar fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la purtare abuzivă.

Au mai fost citaţi: colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, maiorul Laurenţiu Cazan, şef al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi comisarul-şef de poliţie Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii din Ministerul de Interne.

În cazul protestelor din 10 august, procurorii militari au deschis un dosar penal în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii.

770 de persoane au depus plângeri în acest dosar.


Etichete jandarmeriemaiproteste 10 augustviolenteparchetul generalcatalin sindilesebastian cucosmihai chiricaprocurori militariproteste

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live