Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Vineri, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

15 Octombrie 2014
Vizualizari: 1108
Comentează add

Procurorii DNA Mehedinţi au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şefei Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova, Carmen Sârboiu, acuzată de luare de mită şi trafic de influenţă.

Şefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova, reţinută

diana-surdu

Foto: romaniaregional.ro

Procurorii DNA Mehedinţi au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a şefei Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova, Carmen Sârboiu, a şefului de la Investigaţii fraude din judeţul Mehedinţi, Ion Ianoş, a şefului Poliţiei Rutiere din Orşova, Ionuţ Fişter, şi a omului de afaceri Viorel Duducea.

Cei 4 sunt acuzaţi de luare de mită, trafic de influenţă şi, respectiv, cumpărare de influenţă şi dare de mită.

Aceştia vor fi prezentaţi magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit DNA, şefa Parchetului, Carmen Sârboiu, ar fi primit de la omul de afaceri Viorel Duducea materiale de construcţie, utilaje şi forţă de muncă pentru a-şi construi o casă de vacanţă pe malul Dunării şi un garaj în Drobeta Turnu Severin, unde locuieşte magistratul.

În schimbul acestora, procurorul a promis că va interveni pentru ca firmele afaceristului să nu fie supuse unor controale şi anchete.

Tot şefa Parchetului i-ar fi cerut şefului Poliţiei Rutiere să-i furnizeze informaţii din bazele de date ale poliţiei, care nu erau destinate publicităţii 


Etichete DNAMehedinţiOrşovaJudecătoriaParchetluare de mitătrafic de influenţădare de mităPoliţia RutierăViorel Duducea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live