Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

3 Iulie 2020
Vizualizari: 487
Comentează add

Șefa Metrorex, Mariana Miclăuș, a fost schimbată din funcție, din cauza întârzierilor la Magistrala 5 Râul Doamnei – Eroilor.

Şefa Metrorex, demisă „din cauza întârzierilor la Magistrala M5”

rador

 Şantierul metroului din Drumul Taberei. Foto: Arhiva/Alexandru Lancuzov.

Șefa Metrorex, Mariana Miclăuș, a fost schimbată din funcție, din cauza întârzierilor la Magistrala 5 Râul Doamnei – Eroilor, transmite București FM.

Noul director interimar este acum Gabriel Mocanu.

"Consiliul de Administraţie al Metrorex, întrunit în şedinţă, joi, 2 iulie 2020, a luat act de demisia Marianei Miclăuş şi a numit un nou director general interimar, în persoana lui Gabriel Mocanu", a informat Ministerul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune că toți cei implicați l-au asigurat că termenul de finalizare va fi 30 iunie 2020.

Cu toate acestea, la ultima vizită pe șantier, ministrul a constatat noi probleme.

Oficialii nu au mai oferit un nou temen pentru inaugurare.

„Aşa cum am spus, de la începutul mandatului de ministru, un proiect extrem de important şi o prioritate de infrastructură este Magistrala de metrou M5 Râul Doamnei – Eroilor. Încă de la numirea doamnei Miclăuş în funcţia de director general interimar i-am spus că semnătura pusă pe un document care nu poate fi validat în teren înseamnă semnătura pusă pe actul de demisie. După nenumăratele discuţii tehnice cu toţi factorii implicaţi, de la beneficiar, antreprenor, subcontractori sau furnizori, am atras atenţia asupra termenului de finalizare şi darea în circulaţie cu călători, iar cei care vor greşi trebuie să plătească. După ce toţi cei implicaţi m-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, termen asumat în mod neforţat, i-am transmis doamnei director Miclăuş că, din acel moment, va sta cu mandatul pe masă. Este bine că doamna Miclăuş a înţeles că atunci când eşti într-o funcţie de răspundere pe lângă realizările profesionale, trebuie să îţi asumi şi eşecurile”, a afirmat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Mariana Miclăuș a fost numită în funcția de director general provizoriu în noiembrie anul trecut. 


Etichete (ii)metrorexdirectordemitere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live