Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

22 Aprilie 2020
Vizualizari: 251
Comentează add

Şedință privind măsurile de gestionare a epidemiei, la Palatul Cotroceni

oana-bala

  Foto: presidency.ro.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (22 aprilie, ora 13:04) - Realizator: La Palatul Cotroceni a început, cu aproximativ o oră în urmă, o nouă ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19. Participă președintele Klaus Iohannis, prim-ministrul și alţi responsabili. Aflăm detalii în direct de la reporterul nostru Oana Bâlă. Bună ziua, Oana!
 
Reporter: Bună ziua! Şedința de la Palatul Cotroceni a început în urmă cu aproximativ o oră, iar alături de premierul Ludovic Orban se află doi membri ai Cabinetului său: este vorba despre ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, și ministrul sănătății, Nelu Tătaru.
 
La întâlnire participă şi şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat.
 
Este a doua şedinţă pe care șeful statului o convoacă, în această săptămână, pentru a discuta cu responsabilii din diverse domenii despre măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.
 
Ieri, președintele României vorbea despre o relaxare a restricțiilor după data de 15 mai, când se încheie perioada stării de urgență, o relaxare care ar putea avea loc doar în anumite condiții.
 
La finalul ședinței, șeful statului va face o declarație de presă în care va prezenta concluziile întâlnirii de la Palatul Cotroceni, declarație care va fi transmisă în direct la Radio România Actualități.
 
(PH)
 

Etichete Klaus Iohannismăsuri de gestionare a epidemiei COVID-19(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live