Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 09 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Noiembrie 2020
Vizualizari: 184
Comentează add

În cadrul secţiei de Terapie Intensivă sunt acum 27 de paturi, din care 10 sunt pentru pacienţii COVID.

Secţia ATI a Spitalului de Urgenţă Focşani va avea 10 noi paturi ptr COVID

radiojurnal

 

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani va avea 10 noi paturi destinate pacienţilor COVID-19. Acestea vor fi deservite de o a doua linie de gardă pe ATI, pentru realizarea căreia s-au făcut mai multe demersuri, potrivit corespondentului RRA, Gabriel Sava. 


Gabriel Sava: Cele două secţii de Terapie Intensivă din Vrancea care tratează pacienţi COVID de la Focşani şi Adjud lucrează în ultima perioadă la capacitate maximă, motiv pentru care conducerea unităţii medicale de la Focşani a solicitat detaşarea de medici, pentru a putea realiza o a doua linie de gardă.


Codruţa Elena Neagu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" Focşani se referă la o nouă linie de gardă, pe oanumită perioadă.

Codruţa Elena Neagu: În momentul de faţă, în cadrul secţiei de Terapie Intensivă avem 27 de paturi; din aceste 27, 10 paturi sunt pentru pacienţii COVID. Avem opt medici care deservesc secţia de Terapie Intensivă. Intenţionăm să deschidem o a doua linie de gardă. Avem un medic rezident care este pe post, este medicul Spitalului Judeţean Focşani. Dumnealui şi-a dat acceptul pentru a veni prin detaşare. Inclusiv acceptul doamnei profesor universitar, pentru o perioadă determinată, să putem să deschidem a doua linie de gardă.


Gabriel Sava: De la începutul acestui an, peste 3.000 de pacienţi au beneficiat de serviciile medicale acordate în cadrul secţiei de Terapie Intensivă de la Focşani.


Etichete Terapie IntensivăSpitalul Judeţean de Urgenţă Focşanicovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live