Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Luni, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Iunie 2019
Vizualizari: 482
Comentează add

În dosar fostul deputat a fost judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Ploieşti.

Sebastian Ghiţă achitat definitiv la Instanţa Supremă pt mai multe acuzații

radiojurnal

  Sebastian Ghiţă Foto: Arhivă

Un complet de cinci judecători de la Instanţa Supremă l-a achitat ieri, definitiv, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă în dosarul în care a fost judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Ploieşti.

După ce Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie şi-a retras apelul, judecătorii din completul de cinci au fost nevoiţi să menţină decizia de achitare dată pe 14 iunie 2018 de un complet de trei judecători.

Astfel, Sebastian Ghiţă a fost achitat pentru dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani, şantaj, folosire de informaţii care nu sunt destinate publicităţii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Reporterul RRA, Diana Surdu, aminteşte că Sebastian Ghiţă a fugit în Serbia în 2016 şi are pe rolul instanţelor şi parchetelor din România mai multe dosare penale.


Etichete Instanţa Supremăsebastian ghițăachitat definitivfostul deputatSebastian Ghiţăşefi din poliţieparchete din Ploieşti.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live