Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Februarie 2018
Vizualizari: 716
Comentează add

Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, a anunţat primarul general Gabriela Firea.

Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna

radiojurnal

Gabriela Firea, primarul Capitalei. Foto: Arhivă.

Şcolile şi grădiniţele din sistemul de stat din Bucureşti vor rămâne închise toată săptămâna din cauza vremii nefavorabile, a anunţat primarul general al capitalei, Gabriela Firea.

Edilul a precizat că înţelege dificultăţile cu care se confruntă părinţii şi a spus că pentru cei care nu găsesc o soluţie de supraveghere a copiilor se vor găsi soluţii punctuale cu ajutorul primăriilor de sector şi al direcţiilor de asistenţă socială şi de protecţie a copilului.

Gabriela Firea: Am luat decizia ca toată săptămâna şcolile să fie închise.

În ceea ce priveşte unităţile de învăţământ private, acestea îşi vor putea anunţa propriile decizii către părinţi şi rugămintea ar fi să le facă publice în această zi.

Trebuie să dăm dovadă de omenie şi de solidaritate, să ne ajutăm între noi şi să nu mai punem problema că nu avem ce să facem cu copiii.

Pentru situaţiile extraordinare în care o familie chiar nu găseşte o soluţie pentru a trimite undeva copilul cât timp se află la serviciu, venim în ajutor la numărul nostru verde, telefon gratuit 0800800868 şi Primăria Generală prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială cu ajutorul primăriilor de sector vom găsi soluţii punctuale pentru acele cazuri de familii care nu au găsit pe nimeni care să supravegheze copiii ori un prieten sau o cunoştinţă.
 


Etichete scoli inchiseStiri BucurestiGabriela Firea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live