Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Octombrie 2019
Vizualizari: 653
Comentează add

România poate progresa semnificativ într-o mai bună utilizare a fondurilor europene destinate agriculturii, a declarat președintele Klaus Iohannis.

S-a deschis târgul Indagra 2019 la Romexpo

radiojurnal

Indagra 2018 are loc la Romexpo. Foto: wikipedia.org

România poate progresa semnificativ într-o mai bună utilizare a fondurilor europene destinate agriculturii, a declarat președintele Klaus Iohannis care a deschis oficial astăzi cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România, anume târgul Indagra.

Şeful statului a subliniat că agricultura poate contribui la dezvoltarea economiei românești.


Klaus Iohannis: Am convingerea că agricultura poate fi vârf de lance pentru creșterea economică a României și tocmai de aceea este imperativ ca noul ministru al agriculturii să acționeze cu pricepere și responsabilitate. Aștept ca noua echipă de la Ministerul Agriculturii să aibă nu doar ușile și mințile și inimile deschise pentru problemele dumneavoastră! România poate avea o agricultură avansată profesionalizată care să depășească barierele ocupației tradiționale, mai ales în industria alimentară și în sectorul de procesare.


Realizator: Potrivit redactorului nostru, preşedintele a mai afirmat că târgul Indagra este cel mai important eveniment expozițional destinat agriculturii din sud-estul Europei și i-a felicitat pe organizatori și pe expozanți.

Sunt prezente peste 540 de companii din mai multe de 25 de țări. Agricultorii au oportunitatea de a încheia contracte și parteneriate cu firme din domeniul agricol și pot afla în același timp despre tehnologiile inovatoare din acest domeniu.

Târgul poate fi vizitat până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00, iar duminică până la ora 16:00, un bilet având prețul de 30 de lei.


Etichete târgIndagra 2019Romexpoklaus iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live