Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Iulie 2020
Vizualizari: 337
Comentează add

Vladimir Putin şi membrii permanenţi ai Consiliul de Securitate al țării au analizat situația la frontiera armeano-azeră.

Rusia se arată îngrijorată de situația la frontiera armeano-azeră

sergiu-stet

   Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.        Foto: Arhivă.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al Federației Ruse au analizat situația la frontiera armeano-azeră și au subliniat disponibilitatea de mediere a Moscovei, a comunicat secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov, după încheierea consfătuirii desfășurate în regim video.
 
"A avut loc un schimb detaliat de păreri în legătură cu această chestiune", a afirmat acesta, transmite RIA Novosti.
 
"A fost exprimată îngrijorarea deosebită în ceea ce privește escaladarea situației, s-a pus accent pe nevoia urgentă de garantare a regimului de încetare a focului, precum și pe disponibilitatea pentru acțiuni de mediere", a arătat Peskov.
 
După cum relatează RIA Novosti, situația la frontiera armeano-azeră s-a agravat pe 12 iulie. De asemenea, șeful statului i-a informat pe membrii permanenți ai Consiliului de Securitate în legătură cu seria convorbirilor telefonice avute recent cu prințul moștenitor al Emiratului Abu Dhabi, Șeicul Mohammed bin Zayed Al-Nahyan, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, și cu președintele Iranului, Hassan Rohani.

Etichete rusiaarmeniaazerbaidjan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live