Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

30 Mai 2017
Vizualizari: 885
Comentează add

Un oficial al Ministerului de Externe de la Moscova a subliniat că Rusia nu a făcut nimic pentru a acţiona şi influenţa asupra politicii interne din Statele Unite.

Rusia este îngrijorată de lipsa de progrese în relaţiile sale cu SUA

rador

 Serghei Riabkov, ministrul adjunct rus de externe         Foto: https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51015448.

Ministrul adjunct rus de externe, Serghei Riabkov, a declarat că "Rusia este îngrijorată de lispa unor progrese serioase în relaţiile sale cu SUA, cu noua Administraţie americană condusă de preşedintele Donald Trump".

Declaraţia diplomatului rus a fost făcută în cadrul Forumului rus-american "Dialogul Fort-Ross", care se desfăşoară la Pskov. "Noua perioadă de contacte şi cooperarea cu Administraţia Trump nu a fost marcată, deocamdată, de progrese serioase pozitive ceea ce ridică unele îngrijorări", a spus Riabkov, citat de Russia Today.

Acesta a mai subliniat că Rusia nu a făcut nimic pentru a acţiona şi influenţa asupra politicii interne din Statele Unite. "Niciodată nici măcar nu ne-am gândit să ne amestecăm în afacerile interne ale SUA", a adăugat diplomatul rus.


Etichete Serghei RiabkovFort-RossPskovMoscovaexterne

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live