Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE (emisiune conf.Legii 41) Luni, 18 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Aprilie 2018
Vizualizari: 354
Comentează add

Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul CExN al partidului.

Liviu Dragnea anunță "un miting pentru susținerea familiei tradiționale"

radiojurnal

PSD va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunțat preşedintele formațiunii, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Național.

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, spcial-democrații vor să-și manifeste susținerea față de familia tradițională.

Tot astăzi, PSD i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu.

Liviu Dragnea a mai anunțat că Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de preşedinte al Organizației PSD Diaspora și că Adrian Dobre a renunțat la poziția de purtător de cuvânt al partidului și la cea de secretar de stat în Ministerul Comerțului.

Referitor la declarațiile de presă pe care preşedintele Klaus Iohannis urmează să le facă la ora 18:00, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus:

Liviu Dragnea: Eu știu de la doamna prim-ministru că îl susține în totalitate pe ministrul Toader, și și noi îl susținem pe ministrul Toader, și în funcție de ceea ce va anunța preşedintele, dacă ministrul Toader intenționează să întreprindă vreun demers, doamna prim-ministru îl va susține și și noi îi vom acorda sprijinul politic.


Etichete psdmitingministerul justitieifamilia traditionaladnalaura codruta kovesiklaus iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live