Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 29 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Luminiţa Voinea

6 Ianuarie 2021
Vizualizari: 1201
Comentează add

Asociația Interculturală Româno-Elenă Dacia din Atena derulează pe tot parcursul anului proiecte care au ca scop păstrarea tradițiilor și a limbii române peste hotare.

Românii din Asociația Dacia păstrează vii tradițiile și cultura Românii din Asociația Dacia păstrează vii tradițiile și cultura - Conține audio

luminita-voinea

Copiii de la Școala deLimba Română Dacia din Atena. Coordonator: Daniela Popescu

Asociația Interculturală Româno-Elenă Dacia are două școli de limba română în Grecia și, prin evenimentele derulate, păstrează viu spiritul românesc, iar copiii românilor din Grecia sunt conectați la tot ceea ce înseamnă România.

Avem români care, prin acțiunile și activitățile lor, reușesc să adune adune o comunitate în jur, sa-i unească pe românii aflați departe si să păstreze tradițiile, cultura și limba română ca elemente definitorii ale identității naționale.

Daniela Popescu, cea care conduce Asociația Interculturală Româno Elenă Dacia din Atena, derulează pe tot parcursul anului proiecte care au ca scop păstrarea tradițiilor și a limbii române peste hotare.

A fost invitata Românilor de pretutindeni , unde a prezentat acțiunile care au încheiat anul la Asociația Interculturală Româno-Elenă din Atena, dar și proiectele lui 2021.

Audio: Interviu cu Daniela Popescu, difuzat în emisiunea Românii de pretutindeni din 2 ianuarie 2021


Etichete DaciaAtenadiasporalimba românăculturătradițiiDaniela Popescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live