Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

8 Decembrie 2017
Vizualizari: 3047
Comentează add

Formația noastră a pierdut cu Franța ultimul joc din grupă, urmând să joace luni cu Cehia, la Leipzig, în optimile de finală.

Romania va juca în compania Cehiei în optimi la Mondialul de handbal

bogdan-predescu

  Foto: Marius Ionescu

Ultima etapă din faza grupelor a adus pentru echipa noastră un meci fără miză în fața Franței, fiind încă de joi prima echipă calificată în optimi de pe primul loc în grupă, indifferent de rezultatele ultimei runde. Meciul cu Franța a marcat și aducerea în echipă a interului Gabriela Szucs pentru faza de apărare, dar și odihnirea titularelor Cristina Neagu și Eliza Buceschi pentru meciul din optimi. 

 
 
În aceste condiții echipa noastră a fost învinsă destul de clar de Franța cu 26-17, după o primă repriză în care nu s-a legat nimic în atacul nostru, iar apărarea nu a fost suficient de motivate. Un plus pentru revenirea din repriza secundă și din nou pentru publicul extraordinar pe care îl are România la mondiale. Tot în grupa noastră Spania a trecut de Slovenia cu 33-26, iar Angola a învins Paraguay cu 32-28. 
 
 
Surprizele au venit în sesiunea de seară a ultimei runde din grupe, cu Suedia câștigătoare în fața Norvegiei cu 31-28, ceea ce înseamnă că este posibil să avem un meci Rusia – Norvegia în sferturi de finală. 
 
Dar iată cum arată tabloul optimilor de finală la Campionatul Mondial din Germania: 
Duminică 10 decembrie se joacă: Suedia – Slovenia (18.30 Leipzig), Ungaria – Franța (21.30 Leipzig), Serbia – Muntenegru (18.30 Magdeburg) și Germania – Danemarca (21.30 Magdeburg). 
Luni 11 decembrie se joacă: ROMÂNIA – Cehia (18.30 Leipzig), Spania – Norvegia (21.30 Leipzig), Rusia – Coreea de Sud (18.30 Magdeburg) și Japonia – Olanda (21.30 Magdeburg).
 
 
În cazul în care România câștigă în optimi meciul cu Cehia, va juca miercuri 13 decembrie la Magdeburg cu învingătoarea meciului Japonia – Olanda în sferturile de finală.  
 

Etichete handbalCampionatul MondialoptimiCehiaRomaniavictoriesferturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live