Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

12 August 2018
Vizualizari: 880
Comentează add

România a fost întrecută la numărul de medalii doar de SUA, Italia și Marea Britanie la Campionatele Mondiale de Canotaj pentru juniori din Cehia.

România, locul 4 pe medalii la Mondialele de Canotaj pentru juniori

gabriel-bucur

  Sursa foto: F.R. de Canotaj / Facebook

Canotorii români au cucerit, în cadrul Campionatelor Mondiale care s-au desfășurat, în aceste zile, în Cehia, trei medalii, dintre care două de aur și una de bronz. Cu aceste rezultate, delegația „tricoloră” se clasează pe locul al patrulea în ierarhia pe medalii, după Statele Unite, Italia și Marea Britanie, la egalitate cu Cehia.

Tabita Maftei a câștigat medalia de aur în proba de simplu vâsle feminin, Florin Arteni-Fîntînariu și Laurențiu-Alexandru Danciu au obținut aur la dublu rame masculin, în vreme ce echipajul de opt plus unu feminin (Amalia Bucu, Simona Tătaru, Lorena Constantin, Gabriela Paraschiv, Alice-Elena Țurcanu, Iuliana Timoc, Alexandra Ungureanu, Laura Pal și Victoria-Ștefania Petrean) și-a adjudecat bronzul.

În urmă cu o săptămână, România a participat la Campionatele Europene de Canotaj pentru seniori de la Glasgow, în Scoția. Sportivii „tricolori” au luat startul în nouă probe, unde au obținut șapte medalii, iar, astfel, delegația României a încheiat Europenele pe primul loc, după numărul de medalii.


Etichete canotajromaniacampionatele mondialemedalii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live