Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Ianuarie 2016
Vizualizari: 956
Comentează add

Patru persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate în mai multe judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Reţineri în urma percheziţiilor efectuate la mai multe firme de construcţii

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Patru persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate în mai multe judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Patru persoane au fost reţinute astăzi, iar faţă de alte 12 s-a dispus măsura controlului judiciar în urma percheziţiilor efectuate în mai multe judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care prejudiciu depăşeşte 10 milioane de euro.

Oamenii legi au descins la sediile sociale şi la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, precum şi la locuinţelor unor persoane fizice din din judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Olt, Timiş şi Teleorman.

Potrivit anchetatorilor, reprezentanţii unor firme de construcţii ar fi înregistrat în contabilitate facturi fiscale care atestau efectuarea unor tranzacţii comerciale fictive, în scopul diminuării obligaţiilor de plată către bugetul de stat.

Potrivit corespondentului nostru, Mario Balint, reprezentanţii mai multor firme de construcţii ar fi înregistrat în contabilitate facturi false, care atestau efectuara unor tranzacţii comerciale fictive în scopul diminuării obligaţiilor de plată către bugetul de stat. 


Etichete percheziţiiCaraş-SeverinTimişMehedinţiOlt şi Teleormanfirme de construcţiipersoane fiziceevaziune fiscală şi spălare de banireţinericontrol judiciar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live